Express

Sürgősen weboldalra lenne szükséged?

Express weboldal szolgáltatásunkkal 24 óra alatt elkészítjük céges weboldalad!

 

Alapfeltétel hogy egy élő domain névvel és aktív webtárhellyel rendelkezz. Amennyiben nem rendelkezel tárhellyel, tudunk biztosítani weboldalad számára webtárhelyet.

Express szolgáltatásunk alapja a „miniCMS” honlapkezelő rendszer, saját rendszerünkben építjük fel honlapodat. A miniCMS rendszer megvásárlása alapfeltétele Express szolgáltatásunk igénybevételéhez.

Mire lesz szükség?

Ahhoz hogy elkezdhessük a munkát, szükségünk lesz a webárhellyed hozzáférési adataira, FTP, mySQL adatbázis bejelentkezési adatokra, ha ezek az adatok nem állnak rendelkezésedre a tárhely szolgáltatódtól megszerezheted. (Amennyiben mi biztosítjuk honlapod számára a tárhely szolgáltatást, akkor minden hozzáférés adott, erre nem lesz gondod.)

Következő lépés:

Telepítjük tárhelyedre a miniCMS alkalmazásunkat, beállítjuk, üzemképes formába hozzuk és leteszteljük, hogy minden funkciója rendben működik-e.

Tartalomépítés:

Sikeres telepítés után, elkezdjük a honlapod tartalmának felépítését.

A következőkre lesz szükségünk:

  • Szükségünk lesz a honlapod vázlatos tervére, mit is szeretnél látni a honlapodon. (milyen oldalakra van szükség, hová kerül képanyag… stb)
  • Az oldalak tartalmára (word .doc vagy egyszerű szöveg .txt formátumban)
  • A honlapodra felkerülő képanyagra, fotókra, bannerekre, esetleg videókra

A felsoroltak megvannak, összeállt az anyag a honlaphoz. Nincs más teendőd, mint hogy eljuttasd, a honlap anyagát részünkre ezt megteheted e-mailben vagy Google drive segítségével is akár. A kapott anyagot feldolgozzuk, a képeket, fotókat webes megjelenítésre optimalizáljuk, létrehozzuk a szükséges oldalakat és elhelyezzük a tartalmakban a fotókat, képeket.

A tartalomépítés befejezésével a mi munkánk véget ér, átadjuk neked a tartalommal feltöltött üzemkész vadonatúj honlapod.

Express szolgáltatásunk költsége a miniCMS honlapkezelő rendszer ára (45 000,-Ft) + 20 000,-Ft Express tartalomépítési díj.

A díj tartalmaz: 5db oldal teljes kialakítását és 10db fotó grafikai feldolgozását, webre optimalizálását és 24 órán belül elkészítjük honlapod amennyiben nincs technikai akadálya a tárhelyeden.

Express szolgáltatásunk nem tartalmazza:

Egyedi fejlesztéseket, vagy arculati kialakításokat, módosításokat domain név regisztrálást, webtárhely szolgáltatást (külön megrendelhető)

Amennyiben több oldalra van szűkséged vagy egyedi fejlesztésre, arra külön árajánlatot adunk.

 

Árajánlatot kérek