Szolgáltatásaink

Honlapkészítés, grafikai munkák

Honalapkészítés gyorsan egyszerűen a miniCMS-elSzolgáltatásaink

 

Jelenleg az alábbi szolgáltatásainkat veheted igénybe. Minden szolgáltatásunk alapja a "miniCMS' honlapkezelő rendszer

 

Honlapkészítés

Napjainkban az a cég vagy vállalkozás, akinek nincs honlapja, az "nem létezik"!

Tegyük, fel van egy vállalkozásod, szabad időd nulla... (gondolom ez ismerős?). Szeretnéd szolgáltatásodat vagy termékeidet reklámozni, hirdetni mondjuk a Facebook-on, Google AdWords rendszerben vagy egyéb hirdetési portálokon. Az említett médiákban korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésedre, nem tudsz elegendő információt megjeleníteni, termékedről, szolgáltatásaidról. Szükséged van egy honlapra!, itt jön képbe a "miniCMS" honlapkezelő, amivel egyszerűen és gyorsan  felépítheted honlapod tartalmát! Ehhez jön még hozzá a keresőkből érkező plusz fogalom, ami ügyfeleket vagy megrendeléseket eredményezhet.  A látogatóid részére weboldaladon minden fontos információt átadhatsz, részletesen tájékoztathatod az érdeklődőket, termékedről, szolgáltatásodról ami ahhoz szükséges, hogy a te termékedet vagy szolgáltatásodat válassza a konkurencia helyett!  

 

Honlap Express - SOS / gyors weboldal készítés

Miről is szól a Honlap Express?

Sürgősen szükséged van egy honlapra, nincs időd hónapokig tartó fejlesztésre, mert a konkurencia beelőzött! Honlap Express szolgáltatásunkkal akár 24 óra alatt is összerakunk neked egy honlapot! Tudj meg többet a Honlap Express szolgáltatásunkról!

 

Honlap üzemeltetés, tartalom-menedzsment

Üzemeltetési gondokat levesszük a válladról!

Egy honalap akkor igazán hasznos, ha sok és információban gazdag tartalommal jelenik meg az interneten. Honlapod publikálását követően, a kereső robotok rövid időn belül megtalálják honlapod, és begyűjtik az oldaladon található hasznos információkat! Kereső adatbázisukban, eltárolják a honlapodon talált adatokat, későbbi felhasználásra. 

Több szempontból is fontos a honlapod tartalma!

A legfontosabb talán, hogy a látogatóid minden olyan információt megtaláljanak, ami ahhoz szükséges, hogy melletted döntsenek! Legyen szó egy termékről vagy szolgáltatásról, ha részletesen, minden igényt kielégítően tájékoztatod a leendő ügyfeled ... Valószínűleg melletted dönt. Miért? Mert oldalad azt tükrözi, hogy tudod, mit csinálsz, tudod, mit árulsz, és képben vagy a dolgokkal! A jó tartalom bizalmat ébreszt az emberben.

A másik oldal a keresők! Kereső motorok begyűjtött adatokkal dogoznak, és ezekben keresnek, amikor egy felhasználó rákeres egy kifejezésre. A legtöbb kereső motor rendelkezik egy tartalom kiértékelő algoritmussal, amelynek segítségével eldönti, amelyik az az oldal, amely leginkább hasznos lehet a keresett kifejezésre. Felállít egy rangsort, listát a lehetséges weboldalakról és azok tartalmáról. Amennyiben honlapod olyan hasznos információkat tartalmaz a keresett kifejezésre jó eséllyel a lista elejére kerülsz, ha nincs jó tartalmad viszont csak a végén jelenik meg honlapod.

A tartalom-menedzsment része alapvetően sok időt igényel és nem biztos, hogy van rá szabad kapacitásod! Esetleg nem is értesz, hozzá vagy nem is akarsz ilyesmivel foglalkozni. Bízd ránk ezt a részét és megoldjuk helyetted. Feltöltjük az oldaladra a szükséges fotókat, szövegeket, tartalmakat, kizárólag általad megírt (vagy marketinges szakemberrel megíratott) szöveges tartalmakat kezelünk, mi magunk nem írunk marketing szövegeket, ez a feladat rád hárul vagy a marketingesedre. Frissen naprakészen tartjuk honlapodat.

 

Grafikai munkák

Grafikák, reklámanyagok, bannerek készítése, fotók képek grafikai előkészítése szerves részét képezi egy weboldal tartalmának. Amennyiben nincs grafikusod, vagy képszerkesztésben jártas ismerősöd / kollégád, vállaljuk, hogy az általad biztosított képekből, fotókból elkészítjük a weboldaladra kihelyezhető képanyagokat, bannereket, termékreklámokat. Kérj árajánlatot a grafikai munkára!

 

Honlap tartalomépítés és grafikai munkák

 

Nincs még honlapod vagy a régi elavult? Szeretnél egy céges honlapot? Kérj tőlünk árajánlatot honlap készítésre! Szükség esetén a domain név regisztrációtól az üzemeltetésig, mindenre van megoldásunk. Fordulj hozzánk bizalommal!

 

Árajánlatot kérek